Достапни линкови

Бесплатни прегледи во Градскиот Парк


Институтот за јавно здравје попладнево организира бесплатни прегледи во Градскиот Парк во Скопје. Граѓаните ќе може да измерат крвен притисок, индекс на телесна маса, висина и тежина, обем на половина, гликемија, хемоглобин, како и да добијат лекарски совети. Настанот се организира по повод Светскиот ден на срцето.
XS
SM
MD
LG