Достапни линкови

Почина познатиот француски режисер Клод Шаброл


Почина познатиот француски режисер Клод Шаброл, на 80-годишна возраст. Заедно со Франсоа Трифo и Жан Лук Годар, Шаброл беше една од иконите на новиот бран на францускиот филм.

XS
SM
MD
LG