Достапни линкови

Србија ја ревидираше резолуцијата за Косово


Српската влада одлучи да ја ревидира Резолуцијата за Косово што ја поднесе до ОН. Текстот на ревидираната резолуција е усогласен со 27-те земји членки на Европската унија. Косовските власти, пак, велат дека за нив би било најдобро резолуцијата да се повлече.
XS
SM
MD
LG