Достапни линкови

Министерството за образование ги тужи рецензентите


Министерството за образование поднесе тужба за надомест на штета против Рецензентската комисија за учебникот по предметот Општество за петто одделение, кој е веќе повлечен од употреба.
Како што соопштува Министетството, тужбата била процесирана во најкус можен рок „благодарение на блиската и професинална соработка“ со Државното правобранителство.

XS
SM
MD
LG