Достапни линкови

Донација за децата во Центарот за поддршка на бегалците


Амбасадорот на САД во Македонија Филип Рикер и претставникот на Високиот комесаријат за бегалци при Обединетите нации Карлос Малдонадо денеска ќе го посетат Центарот за поддршка на бегалците, кој е менаџиран од Црвен крст на град Скопје, а поддржан од УНХЦР. Притоа амбасадорот Рикер ќе предаде донација за децата во Центарот кои се редовно вклучени во образовниот процес.
XS
SM
MD
LG