Достапни линкови

Продолжение на 117 парламентарна седница


На денешното продолжение на 117 седница Собранието на Македонија, меѓу другото, ќе расправа за предлог законот за кривична постапка и за измените и дополнувањата на Законот за заштита на личните податоци. Пратениците ќе расправаат и за предлог завршната сметка на буџетот на Македонија за 2009 година, како и за неколку предлог одлуки за задолжување на земјата кај ЕБОР и Светска банка.
XS
SM
MD
LG