Достапни линкови

Седница на Националниот совет за евроинтеграции


Во Собранието на Македонија денеска седница треба да одржи Националниот совет за евроинтеграции. На дневен ред е Информацијата за реализираните активности од Националната програма за усвојување на правото на Европската унија за периодот од 1 април до 30 јуни годинава.
XS
SM
MD
LG