Достапни линкови

Не се планираат разрешувања на министри во Владата


Премиерот Никола Груевски изјави дека не планира да ги разреши министрите за правда, образование и здраство. Тој изјави дека нема да ги разреши затоа што тие добро си ја извршуваат својата работа. Премиерот изјави дека можеби се прави по некоја грешка, но не стратешка, но дека секогаш ја исправаат, и дека покрај грешки, прават и добри работи.
XS
SM
MD
LG