Достапни линкови

Форум за безбедноста, визите и миграциите во регионот


Во Салцбург почнува тридневен форум на кој ќе учествуваат 15 земји, вклучувајки ги и државите од Западниот Балкан. Теми се безбедносните предизвици и идната соработка на земјите учесници на собирот, либерализацијата на визниот режим на земјите од Западен Балкан, и прашањето на миграции во регионот.
XS
SM
MD
LG