Достапни линкови

Пилот проект-жени касиерки во Саудиска Арабија


Во Саудиска Арабија , водечкиот ланец на супермаркети ја прекрши државната забрана за вработување на жени н ајавни позиции и започна со проект за вработување на жени касиерки. Проектот опфаќа 16 жени кои ќе работат во супермаркет во градот Џада.
XS
SM
MD
LG