Достапни линкови

Кафето со рекордна цена на берзата во Њујорк


Кафето на берзата во Њујорк достигна највисока цена за последните 12 години – 1.8865 долари за фунта кафе. Причини се временските неприлики кои влијаат врз родот, како и шпекуланатските влоѓжувања на инвеститорите кои очекуваат натамошен раст на цената на кафето.
XS
SM
MD
LG