Достапни линкови

Итно се потребни хеликоптери за доставување помош во Пакистан


Светската програма за храна соопшти дека ургентно и се потребни хеликоптери за доставување на храна за милионите луѓе, погодени од поплавите во Пакистан, кои се отсечени од светот. 10-тина хеликоптери веќе доставуваат помош за најзагрозените во Пакистан, но од организацијата велат дека тоа не е ни од далеку доволно за да им се помогне на сите, а ситуацијата станува се покритична.
XS
SM
MD
LG