Достапни линкови

Привремено затворени кујните во хотел Континентал


Државниот санитарен и здраствен инспекторат денеска времено забрани да работат кујните во хотелот Континентал , откако тројца луѓе кои јаделе таму добиел труење. По извршените инспекци се утврдило дека санитарно-хигиенсите услови во двете кујни не задоволуваат и дека се нечисти. Кујните ќе бидат затворени се додека не се преземат потребните мерки за нивно дезинфицирање и чистење.
XS
SM
MD
LG