Достапни линкови

Полицијата на Република Српска ги ослободи осомничените вехабисти


5-те лица кои беа уапсени на територијата на Република Српска, под сомневање дека се поврзани со вехабистичкото движење во Босна и Херцеговина, биле пуштени на слобода. Полицијата на Република Српска соопшти дека акцијата била со цел да бидат сузбиени дејствувањата, опасни за јавната безбедност.

XS
SM
MD
LG