Достапни линкови

Девет години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор


Денеска се одбележуваат девет години од потпишувањето на Охридскиот рамковен договор. По тој повод, владиниот секретаријат задолжен за негова примена вчерева ќе организира прием. На пладне, пак, Институтот за политички и интеркултурни студии организира трибина за рамковниот договор на која, меѓу другите, предвидено е да присуствува и претседателот Ѓорѓе Иванов. .
XS
SM
MD
LG