Достапни линкови

Петнаесет милијарди долари штета од пожарите во Русија


Околу 15 милијарди долари изнесува досегашната проценка за штетата од пожарите во Русија. Поажарите беснеат две недлени на неколку локации ширум земјата . Првите луѓе на Министерството за вонредна ситуација изјавиле дека, ситуација во Москва и натаму е крајно опасна и дека во 37 пожари колку што има во моментов горат околу 190 илјади хектари шума
XS
SM
MD
LG