Достапни линкови

Москва - морталитетот во Јули 2010 зголемен за 50 %


Смртноста во Москва е зголемена за 50 насто во Јули во однос на лани истиот месец. Во јули 2010 починале 14. 340 лица или за 4824 повеке од 2009. Според лекарите, топлиот бран кој ја зафати Москва и делови на Русија има големо влијание.
XS
SM
MD
LG