Достапни линкови

Продолжен рокот за увоз на возила со стандард Евро 1


До 30-ти септември е пролонгиран рокот за увоз на возила што го исполнуваат Евро 1 стандардот. А и натаму останува рокот од шест години за увоз на возила со стандард Евро 2 и повеќе, изјави министерот за економија Фатмир Бесими. Од март до сега во земјата се регистрирани над 23 илјади возила од странство.
XS
SM
MD
LG