Достапни линкови

Суров грабеж на Банка во Авганистан - 6 стражари обезглавениШест чувари на Банка се обезглавени за време на грабеж во северен Авганистан. Според полицијата на провинцијата Балк, чуварите веројатно пред тоа биле отруени. Ограбена е Кабул Банката во Мазар е Шариф од каде што се земени 269 илјади долари.
XS
SM
MD
LG