Достапни линкови

Мартин Протогер - не сум влијаел и не сум се мешал во Канал 5


Генералниот секретар на ВМРО ДПМНЕ Мартин Протоѓер побара од менаџментот и уредничкиот тим на Канал 5 да се изјасни за тоа, дали тој влијаел врз таква одлука и дали се мешал во уредувачката политика на овој медиум, како што беше обвинет од отпуштените новинари, Според Протоѓер, станува збор за смислена, нечесна и валкана политичка кампања против него. Како што е познато, за случајот отпуштени новинари од Канал 5 се заинтересира и меѓународниот фактор во Македонија.
XS
SM
MD
LG