Достапни линкови

Србија во 2010 со две милијарди долари странски инвестиции


Агенцијата за странски вложувања на Србија соопшти дека во првите 4 месеци се влезени 590 милиони долари инвестиции. Агенцијата очекува тој износ во 2010 да биде вкупно 2 милијарди долари.
XS
SM
MD
LG