Достапни линкови

Французинката призна дека ги убила 8-те бебиња


Французинката каја заедно со нејзиниот маж беа обвинети за смрта на 8 новороденчиња го признала убиството на бебињата и е обвинета за убиство со умисла. Жената која има 46 години изјавила дека ги задушувала своите деца а потоа нивните тела ги закопувала на својот имот. Таа изјавила дека не сака да има повеќе деца но не сакала да се види со доктор за да зборува за контрацепција . Жената и нејзиниот маж беа приведени вчера откако полицијата ги открила телата на бебињата во нивната градина. Нејзинот маж е ослободен од затвор без да одговора . Тој тврди дека не знаел ништо за бременостите на неговата сопруга
XS
SM
MD
LG