Достапни линкови

Запленет автобус со поминати 1,8 милиони километри


Полицијата во Берлин денеска запленила еден Литвански автобус кој зад себи имал поминато 1,8 милиони киломерти, како да поминал двапати пат од Литванија до месечината и назад. На возачот на автобусот и 67 –те туристи кои биле тргнати кон Швајцарија им било кажано да си најдат алтернативен начин да продолжат по својот пат.
XS
SM
MD
LG