Достапни линкови

Македонија ќе полага испит за реформите пред ЕУ


На денешниот состанок за Стабилизација и асоцијација на Македонија со ЕУ ќе се разгледува до каде е спроведувањето на реформите. Денеска ќе се разгледува дали земјата ги исполнила задачите кои и беа зададени како на пример да се справи со проблемите во администрацијата, судството, да го реши проблемот со партиските вработувања и да ги вклучи етничките заедници во општеството.
XS
SM
MD
LG