Достапни линкови

САД и Јужна Кореја продолжуваат со воените вежби


Соединетите Американски Држави и Јужна Кореја продложија и денеска со воените вежби и подготовки за евентуален напад од страна на Северна Кореја.
Околу 20 бродови вклучувајќи и го огромниот бродски превозник „ УСС Џорџ Вашингтион“, 200 авиони и 8000 војници учествуваат во најголемата заедничка вежба на сојузниците во изминативе неколку години.
XS
SM
MD
LG