Достапни линкови

Две години Влада


Власта и опозицијата со различни гледишта за периодот од две години од формирањето на Владата по последните избори. Според власта Македонија во овој период се соочила со многу предизвици како економската криза и блокирањето од Грција на евроатланските интеграции. Но Владата многу работела за надминување на предизвиците. Опозицијата пак изминатите 2 години ги опишува како години на неисполнети ветувања и како најлоши по осамостојувањато.
XS
SM
MD
LG