Достапни линкови

ХОПС добитник на Меѓународна награда за ХИВ и СИДА


Невладината ХОПС е добитник на Меѓународната Награда за ХИВ и СИДА и Човекови права за 2010. Наградата им е доделена денеска за време на одржувањето на Конференцијата за сида во Виена. Наградите за делување во областа на ХИВ/СИДА и човекови права беа воведени во 2002 година од Канадската Правна Мрежа за ХИВ/СИДА Хјуман Рајтс Воч.
XS
SM
MD
LG