Достапни линкови

Пак неуспешна коордниација за Анкетна Комисија во Парламентот


И на денешната координација , координаторите на пратеничките групи, потпретседателите на собранието и претседателот Трајко Вељановски повторно не постигнаа договор за формирање на Анкетна комисија за испитување на инцидентот во Парламентот од 1 јули. Координаторите си дале рок до утре да се донесе одлука дали ќе се формира Анкетна комисија.Денешната координација беше четврта по ред.
XS
SM
MD
LG