Достапни линкови

Фирмите незаинтересирани за европски пари


Македонските компании многу тешко се решаваат да побараат пари од европските фондови кои се на располагање до 2013 година. Идеи имат, но не и доволно знаење за успешно аплицирање со конкретни, издржани проекти, велат од Стопанската комора. Тие констатирале дека на многу фирми им е потребна обука, квaлитетни консултации и стручни кадри за изготвување на апликаци за европски пари
XS
SM
MD
LG