Достапни линкови

Во БиХ, три илјади потенцијални терористи


Директорот на Разузнавачко безбедносната агенција на Босна и Херцеговина Алмир Џуво изјави дека во земјата постоела опасност од три илјади потенцијални терористи.. ,,Од нив само три до четири проценти се странци. Другите се босански државјани и исклучително добро се подготвени. Подобро од полицијата,, изјавил Џуво на седницата на Заедничката комисија за одбрана и безбедност во врска со нападот врз полициската станица во Бугојно.
XS
SM
MD
LG