Достапни линкови

Во САД 12 осомничени руски шпиони?


Американските медиуми јавуваат дека властите држат 12 лица поврзани во шпонска мрежа како за време на Студената војна. До овие извештаи дојде четири дена откако Соединетите држави вратија 10 агенти во Русија во замена за ослободување на четири лица затворени во Русија поради шпионирање за западните држави.
XS
SM
MD
LG