Достапни линкови

Тадиќ:посетата на Сребреница-чин на помирување


Претседателот на Србија Борис Тадиќ изјави дека неговата денешна посета на Сребреница е чин на помирување и изградба на мостови меѓу народите. Според него сите оние кои не се задоволни со моменталната ситуација би требало да се завртат и да видат од каде се почнало, почнувајќи од последната деценија на минатиот век. Тадиќ изјавил дека не му било лесно да направи историски измени но ги охрабрува луѓето заедно да го продолжат започнатото
XS
SM
MD
LG