Достапни линкови

Објавени нови фотографии на Кастро


На блоговите на двајца кубански новинари и на веб страниците на државните медиуми во Куба се појавија нови слики на поранешниот кубански претседател Фидел Кастро. Откако се разболе во 2006-та луѓето имаат моожност да го видат само на фотографии. На последните објавени тој разговара со вработените во центарот за Наука во Хавана. Фидел Кастро му ја предаде власта на својот брат Раул.
XS
SM
MD
LG