Достапни линкови

Регионална конференција во Загреб


Денеска во Загреб започнува тридневна регионална конференција на парламентарните тела за надзор над работата на безбедносно- разузнавачките агенции во земјите од југоисточна Европа. На собирот ќе учествуваат членови на парламентите од Албанија, БиХ, Бугарија, Црна Гора, Хрватска, Македонија, Романија и од Србија, како и од соседните земји Грција, Италија, Унгарија и од Словенија.
XS
SM
MD
LG