Достапни линкови

Груевски во Белгија на средба со премиерот Летерм


Премиерот Никола Груевски за време на денешната посета на Кралството Белгија ќе се сосатне со претседателот на Владата на Белгија, Ив Летерм.
Груевски и Летерм ќе потпишат договорот за избегнување на двојното оданочување меѓу Република Македонија и Кралството Белгија.
XS
SM
MD
LG