Достапни линкови

Генерал Моторс ќе продаде над 2 милиони возила во Кина во 2010


Американскиот Генерал Моторс објави дека ќе биде првата компанија која годинава ќе продаде над 2 милони возила во Кина оваа година. Генерал Моторс се обидува да ги убеди инвеститорите дека новата реорганизрана компанија по кризата во минатиот јули, е способна да заработува пари. Компанија која сега е 61 насто државна планира да почне да продава акции и да се врати на берзата кон крајот на 2010.
XS
SM
MD
LG