Достапни линкови

Регионална еколошка конференција во Маврово


Министерот за животна средина и просторно планирање Неџати Јакупи денеска во Маврово ќе ја отвори регионалната министерска конференција „Зачувување на биолошката разновидност на балканскиот регион според принципите на одржлив развој и во услови на климатски промени“.
На конференцијата ќе присуствуваат и претставници на министерствата за заштита на животната средина од Албанија, Црна Гора, Србија и од Косово.
XS
SM
MD
LG