Достапни линкови

Белгија ќе ја претстави политиката како претседавач во ЕУ


Белгискиот премиер Ив Летерм, министерот за надворешни работи Стевен Ванакер и државниот секретар за европски работи Оливие Шастел денеска во Брисел ќе ја претстават политичката програма на белгиското претседавање во ЕУ. Белгија на 1 јули претседавањето
ќе го преземе од Шпанија.
XS
SM
MD
LG