Достапни линкови

40 прекршочни пријави за функционери кои не доставиле изјави за интереси


Државната антикорупциска комисија денеска поднела 40 прекршочни пријави за функционери кои не доставиле изјава за интереси. На списокот на Антикорупциска се 1 пратеник, 26 судии и 13 градоначалници . Казната за неподнесување изјава за интереси е од 1000 до 3000 евра.
XS
SM
MD
LG