Достапни линкови

Штрајк на железницата во Грција


Железничкиот сообраќај од и кон Грција во деновите 22, 23 и 24 јуни ќе одвива само до Гевгелија, поради штрајк на работниците во железницата во Грција, соопштуваат Македонски железници. Во тие денови за патниците кои патуваат од Гевгелија за Солун ќе биде обезбеден автобуски превоз.
XS
SM
MD
LG