Достапни линкови

Конференција за Комисијата за заштита од дискриминација


Во организација на Министерството за труд и социјална политика и наблудувачката мисија на ОБСЕ во Скопје денеска ќе се одржи првата конференција во врска со составот и структурата на комисијата за заштита од дискриминација во земјата. Целта на конференцијата е да се поддржи процесот на приближување на препораките од националните соодветни институции и организации на моделот и функционирањето на Комисијата за заштита од дискриминација.
XS
SM
MD
LG