Достапни линкови

Македонија и Русија ќе го потпишат договорот за клириншкиот долг


Македонија и Русија денеска во Санкт Петербург ќе го потпишат договорот за подмирување на клириншкиот долг во вредност од 60 милиони долари. Согласно договорот, рускиот клириншки долг кон Македонија ќе биде подмирен за реализацијата на проектот за гасификација на земјата.
XS
SM
MD
LG