Достапни линкови

СБ на ОН за Хашкиот трибунал


Во Обединетите нации почна седницата на Советот за безбедност на која претседателот на Хашкиот трибунал Патрик Робинсон и главниот обвинител Серж Брамерц известуваат за нивната работа. Во својот посебен редовен извештај Брамерц ќе извести и за соработката на Србија и на другите земји од поранешна Југославија со обвинителството на Трибуналот.
XS
SM
MD
LG