Достапни линкови

Ако е потребно ЕУ ќе го зголеми пакетот за излез од кризата


Претседателот на Европската Унија изјавил дека владите на земјите членки на Унијата ќе го зголемат пакетот за помош тежок 1 билион долари за извлекување на кризата, ако досегашните предвидени средства не се доволни. Херман Ван Румпуј за магазинот „Тренд Тенденс“, изјавил дека ќе направат повеќе ако доегашниот пакет не успее
XS
SM
MD
LG