Достапни линкови

Владата размислува слободните економски зони да ги даде под закуп


Владата размислува да ги даде под закуп слободните економски зони, најавил министерот за економија Фатмир Бесими. Министерот изјавил дека со новиот начин на концесионирање, треба да се привлечат инвеститори и да се развијатат економските зони.
XS
SM
MD
LG