Достапни линкови

Уште една критика за француските фудбалери


Освен за слабата игра, француските фудбалери се искритикувани и за изборот на хотелот во кој се сместени во Јужна Африка. Државниот секретар за спрт, Рама Јад изјавила дека таа не би го избрала тој хотел. Сепак Јaд изјавила дека очекува добрите услови што ги нуди хотелот , фудбалеите да ги искористат и да го подобрат имиџот, нарушен по загубата од Кина . Французите за ралика ос Шпанците избрале луксузен хотел и притоа целиот комплекс им е на располагање. А фудбалерите од Шпанија се сместени во универзитетски кампус.
XS
SM
MD
LG