Достапни линкови

Милошоски се обратил на годишнината на Венецијанската Комисија


Македонија ја цeни соработката со Венецијанската Комисија, чии совети помогнаа за подготовка на поквалитетни закони, изјавил министерот за надворешни работи Антонио Милошоски во улога на преседавач со Комитетот на министри при Советот на Европа. Милошески имал обраќање во Венеција по повод 20 годишнината на Венецијанската комисија.
XS
SM
MD
LG