Достапни линкови

Грција денеска без вести и јавен сообраќај


Новинарите и работниците во јавниот транспорт во Грција стапија во 24 часовен штрајк протестирајки против владиниот план за кратење на платите и пензиите. Медиумите нема да информираат, а јавниот транспорт нема да работи. Целта на владиниот пакет е да ја извлече Грција од должничката криза.
XS
SM
MD
LG