Достапни линкови

Грција ги продава државните фирми загубари


Грчката влада најавила дека ќе продава делови од државните компании загубари, како што се Железницата, Водостопанството и Поштата. Се уште не е објавено кои делови од овие претпријатија ќе се продаваат и за колку пари.


XS
SM
MD
LG