Достапни линкови

Состанок за фондовите на ЕУ за Западен Балкан


Во Брисел почнува дводневниот собир на лидерите за реформите од Западниот Балкан и стручњаците за програмите и фондовите на ЕУ за да може земјите од регионот да ги унапредат резултатите од меѓународната помош и да ги искористат средствата од фондовите на ЕУ. Собирот ќе го отворат претседателот и потпретседателот на Комитетот за регионален развој Данута Хубнер и Јан Олдрихт и претседателот за прашања на регионот Едуард Кукан.
XS
SM
MD
LG